Teknik, operation och säkerhet

Kan alla operera sig? 

För att genomgå en laseroperation för ögonen krävs en omfattande förundersökning för att säkerställa att du är en lämplig kandidat för ingreppet.
Denna förundersökning är mycket detaljerad och är helt smärtfri. Under undersökningen kommer vi med hjälp av särskild diagnos utrustning granska olika aspekter av dina ögon, inklusive synskärpa, hornhinnans tjocklek och kurvatur, pupillens bredd och binokulärt seende. Efter att dina pupiller dilaterats kommer vår ögonläkare att undersöka tillståndet i din näthinna och ögonlins. 

Det är viktigt att komma ihåg att inte alla är lämpliga kandidater för laserkorrigering, och en noggrann förundersökning är nödvändig innan vi går vidare med operation.  

Boka tid här för undersökning 

Vår teknik 

TransPRK (transepitelial fotorefraktiv keratektomi) är en beröringsfri metod för laserögonkorrigering som utförs med SCHWIND AMARIS lasersystem. Till skillnad från konventionella metoder som LASEK, Epi-LASIK och PRK, rör TransPRK inte ögat med något instrument. SCHWIND AMARIS-lasern tar bort epitelet utan sug, flap eller blad, och utan användning av alkohol. Denna beröringsfria procedur är icke-invasiv, säker och skonsam för ögat. Behandlingen utförs direkt på hornhinnans övre yta utan att skapa snitt eller flap, vilket gör metoden säker och ger en mycket stabil hornhinna.


Operation & säkerhet

På Koskelas Ögonklinik strävar vi efter att erbjuda säker och effektiv ögonlaserbehandling. Vår användning av Trans-PRK-metoden är ett exempel på detta, eftersom den är beröringsfri och minimerar riskerna. Vi ser till att all utrustning hålls i toppskick och att våra operationer utförs i en stabil och kontrollerad miljö. För varje patient genomför vi noggranna förundersökningar för att individuellt anpassa behandlingen och säkerställa att de är lämpliga kandidater för operation. Vår prioritet är alltid patientens säkerhet och välmående.